Beauty Trends 2022

Beauty Trends 2022

Deze beautytrends kun je verwachten in het nieuwe jaar!

Het jaar 2021 stond weer in het teken van joggingbroeken en mondkapjes in allerlei kleuren en variaties. Deze "accessoires" zullen waarschijnlijk nog enige tijd bij ons blijven in het nieuwe jaar - samen met de hoop dat de pandemie snel zal eindigen! Wat we zeker kunnen zeggen is dat deze tijd ons één ding heeft geleerd: minder is meer! Velen van ons doen nu zonder de dagelijkse make-up routine en kiezen vaker voor een natuurlijke look. Veel mensen, vooral vrouwen, meldden dat hun huid in deze tijd aanzienlijk is verbeterd omdat ze minder make-up dragen.

We vinden de huidige "minimalisme" trend ook geweldig - maar we kijken ook uit naar enkele hoogtepunten die het jaar 2022 voor ons in petto heeft op het gebied van make-up:

Rouge: Stick- of vloeibare cream blushes zijn dit jaar bijzonder populair. Niet alleen op de wangen, maar ook op de lippen, als oogschaduw en fijn verdeeld over de neusbrug, ziet de cream blush er bijzonder goed uit en geeft je een frisse teint.

Silver French Nails: Veel sterren, zoals bijvoorbeeld Beyoncé, zijn al fan van de nageltrend en laten zich op social media zien met een glinsterende, zilveren manicure. Ook andere metallic of glinsterende kleuren passen perfect bij deze trend!

Lipgloss: De matte kleuren van Kylie Jenner zorgden voor een ware hype. Dit gaat door zoals voorheen, aangezien de matte kleuren meestal sterk gepigmenteerd zijn en je een beetje vals kan spelen met de liplijn. Toch mag het nu ook weer echt "glossy" zijn. Het palet varieert van zacht glinsterende roze tinten tot ultraglanzende rode lippen. De beproefde lipgloss is terug en er kan geen make-up collectie meer zonder.