K-Beauty nieuwkomer: Holika Holika

K-Beauty nieuwkomer: Holika Holika

Met speciale knowhow, innovatieve verzorgingsconcepten en unieke schoonheidsroutines zijn Koreaanse cosmetische producten wereldwijd bekend en onmisbaar voor veel "Beauty Addicts" in hun huidverzorgingsroutine. Steeds meer mensen zweren bij de effectiviteit en hoogwaardige ingrediënten van Koreaanse huidverzorging.

We zijn blij met onze eerste K-Beauty-merk en willen je graag iets vertellen over het Zuid-Koreaanse beautymerk Holika Holika!

Het Zuid-Koreaanse cosmeticamerk Holika Holika is eigendom van ENPRANI Co. Ltd. en werd opgericht in 2010. Het merk veroverde de Aziatische cosmeticamarkt stormenderhand en wordt langzaam maar zeker ook een trend in Europa en Noord-Amerika. De speciale merknaam Holika Holika is samengesteld uit het Koreaanse woord "holida" voor "verleiding" en het Engelse achtervoegsel "-holic", wat zoiets als "afhankelijk" betekent.

Naast een ruim assortiment verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam biedt het merk Holika Holika ook enkele goedkope makeup producten voor een stralende en poriënvrije look!

Bekroonde en innovatieve zorg

Een van de meest bekende producten van dit merk is de Aloe 99% Soothing Gel. De verzachtende verzorgingsgel verfrist de droge en geïrriteerde huid in een mum van tijd.

Verder zijn de sheet masks uit de Pure Essence Sheet Masks-serie bijzonder populair en verkrijgbaar in talloze variaties!

De Good Cera-verzorgingsserie is ideaal voor de gevoelige en geïrriteerde huid en maakt indruk met hypoallergene en voedende ingrediënten.

Voor een gevoelige en snel geïrriteerde huid die snel ontstoken raakt, raden we de Less on Skin-verzorgingslijn aan. De serie maakt indruk met zijn snel absorberende texturen die de natuurlijke celademhaling niet belemmeren en geen vettige laag achterlaten. Het aanwezige biosacharide staat bekend om zijn vele positieve eigenschappen. Bijzonder opmerkelijk zijn de hydraterende werking en de bescherming tegen omgevingsinvloeden!