Beauty Test: goat's milk van ziaja

Beauty Test: goat's milk van ziaja

Productlijn goat's milk van ziaja
Producttester: Alicia, 32 jaar oud
Huidtype: Gevoelig, droge plekken, huidirritatie en onzuiverheden hebben de neiging zich snel te ontwikkelen als de verkeerde producten worden gebruikt

Laten we eerlijk zijn, mensen zijn gewoontedieren. Veranderingen worden in het begin altijd met scepsis bekeken. Het kost wat moeite om over je eigen schaduw te springen en iets nieuws te proberen. Hetzelfde geldt voor mij, vooral als het gaat om huidverzorging. Waarom iets veranderen als het tot nu toe heel goed heeft gewerkt? Voor mij persoonlijk zijn er eigenlijk maar twee hoofdfactoren bij het veranderen van een zorgproduct: effect en prijs.

De ervaring leert dat het best lastig is om goede verzorgingsproducten te vinden in het lagere prijssegment. Een complete verzorgingsset kost vaak al gauw meer dan € 100,-. Daarom viel vooral het merk ziaja op, dat een enorme keuze aan productlijnen biedt voor elk huid- en haartype voor lage prijzen.

Er zijn twee dingen die ik bijzonder lovenswaardig vind aan dit merk:

 1. ziaja test niet op dieren en alle producten zijn vegan!
 2. Als het gaat om het toevoegen van conserveermiddelen, luidt het gezegde: "Zoveel als nodig, maar zo weinig mogelijk!"

Dus genoeg gebabbel - Let's go, ziaja!

Gezicht:

 • Aanbevolen huidtype: Zeer droge of rijpe huid.
 • De producten worden niet aanbevolen voor de acne-gevoelige en vette huid!

 • duo-phase make-up remover: Verwijdert oogmake-up bijzonder zacht. Geen branderig gevoel - geen wrijven nodig - laat geen huidirritatie achter.
 • milk + toner: Zeer rijk en super zacht. Mijn huid is echter altijd vatbaar voor puistjes, dus ik raad deze toner aan voor zeer droge en rijpere huidtypes (zoals beschreven op de verpakking).
 • day cream: De crème kan snel en gemakkelijk worden uitgesmeerd. Het heeft een bijzonder delicate textuur en trekt snel in. Laat een zacht gevoel op de huid achter zonder vettig te zijn.

Lichaam:

 • Aanbevolen huidtype: Normale tot droge huid
 • Niet aanbevolen voor: Zeer droge huid, huid met huidirritaties of ernstige onzuiverheden.

 • creamy shower gel: Reinigt ongelooflijk zacht en laat de huid niet droog aanvoelen.
 • body lotion: Absoluut een van mijn favorieten uit de testreeks, omdat het bijzonder snel intrekt en de huid heerlijk zacht maakt. Het is niet vettig en overtuigt met zijn lichte textuur.
 • regenerating body butter: Ook dit product heeft een onverwacht lichte textuur die de huid bijzonder zacht maakt. Persoonlijk kan ik me de body butter voorstellen als een goed alternatief voor bodylotion voor bijzonder droge zones. Voor mij bijvoorbeeld de scheenbenen, die wel een extra dosis verzorging kunnen gebruiken.

Haar:

Aanbevolen haartype: Droog haar, dof en warrig haar

Het is moeilijk voor te stellen wat mijn haar heeft meegemaakt. Ik verf mijn haar echt heel vaak en heb daarom altijd een goede verzorgingsboost nodig! Ik was totaal onbevooroordeeld als het om deze haarproducten ging en verwachtte geen wow-effect.

 • shampoo with keratin: Na het wassen, was ik verbaasd over hoe ongelooflijk zacht mijn haar werd. Mijn hoofdhuid reageert meestal direct met roos of huidirritatie als de shampoo te agressief is!
 • hair conditioner with keratin: De haarconditioner is de ideale aanvulling op de shampoo en zorgt voor gemakkelijk doorkammen.
 • hair mask with keratin: Mijn persoonlijke hoogtepunt was het haarmasker! Ik was echt sceptisch en dacht dat ik het pas zou geloven als mijn haar droog was geföhnd. De laatste keer dat ik zo zacht haar had was na een intensieve behandeling bij de kapper. Het haarmasker is nu een absolute "must-have" voor mij en staat al klaar onder de douche!

Mijn favoriete product uit de goat's milk-serie:

Last but not least wil ik de goat's milk hand cream noemen, die - zoals je gemakkelijk kunt zien - al een must in mijn handtas is geworden. Er zijn veel handcrèmes op de markt, maar ik ben erg enthousiast over deze! Mijn handen hebben geen speciale verzorging nodig, maar in de winter wordt de huid, vooral rond de knokkels, erg droog en geïrriteerd. Deze handcrème is ideaal voor mij, aangezien ik veel tijd achter mijn computer doorbreng. Het trekt bijzonder snel in, is heel gemakkelijk uit te smeren, laat geen vettig laagje achter en maakt je handen ongelooflijk zacht!

Mijn conclusie over de goat's milk-producten van ziaja

Met een normale huid, met kleine kwaaltjes zoals droge plekken, of met stroachtig haar, zul je vooral blij zijn met deze serie. De productserie inspireert met zachte en lichte texturen. Goede zorg voor een lage prijs!

Wat ik niet zo fijn vind: De intense geur van alle producten in de Goat's serie. De geur is erg "zeepachtig". De producten doen me denken aan de klassieke vaste zeep van DOVE. Ik hou persoonlijk van deze geur, maar ik kan me voorstellen dat het voor sommigen gewoon te intens is. De producten zouden voor mij perfect zijn als de toevoeging van geuren een beetje zou kunnen worden verminderd.

Al met al heb ik echt genoten van de test en heb ik een paar producten ontdekt die voor mij NIEUW zijn :)