PURE SKIN FOOD

PURE SKIN FOOD

De twee oprichters, Dr. Nicole Doyle en MMag. Lisa Dobler, maakte er met PURE SKIN FOOD werk van om volledig nieuwe kwaliteitsnormen aan natuurlijke en biologische cosmetica te stellen en aan de hoogste eisen te voldoen. Hun producten zijn gemaakt met het oog op iedereen die een gezonde huidverzorging en een duurzamere en groene wereld wil.

Trouw aan het motto: "Een wereld die de moeite waard is om in te leven, waarin duurzame, gezonde, biologische en dierproefvrije producten de norm zijn!".

De innovatieve producten worden CO2-neutraal en liefdevol met de hand gemaakt in Zuidoost-Steiermarken (Oostenrijk). In de geest van duurzaamheid, de 100% biologische & cruelty-free producten verpakt in glazen flesjes. Dankzij hun praktische ontwerp kunnen de flessen ook worden hergebruikt. Voor de buitenverpakking wordt alleen gerecycled karton gebruikt.

Je vindt gezichtsmaskers, gezichts-, tand- en lichaamsoliën, reinigingsmiddelen, speciale verzorgingssets en nog veel meer voor elk huidtype!

Samengevat:
● 100% gecertificeerde biologische, natuurlijke en puur plantaardige ingrediënten
● Zonder synthetische toevoegingen (geen palmolie, geen alcohol, geen microplastics ...)
● Veganistisch & dierproef-vrij
● Milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal
● Recyclebare glazen flessen

Laat je huid stralen en ontdek het brede assortiment producten van het unieke biologische cosmeticamerk uit Oostenrijk bij oh feliz! >>