Neve Cosmetics - net zo uniek als jij!

Neve Cosmetics - net zo uniek als jij!

Zelfs het kleine sneeuwvlokje in het logo van het innovatieve beautymerk maakt het duidelijk: iedereen is uniek - net als een sneeuwvlokje. “Neve”, Italiaans voor sneeuw, staat volledig achter dit concept: make-up is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of huidskleur.

Opgericht in 2009 in de buurt van Turijn, streeft het bedrijf naar de ontwikkeling van natuurlijke, innovatieve en creatieve cosmetica en huidverzorgingsproducten. 2015 was echter een zeer vormend jaar voor Neve Cosmetics. Het merk Nivea klaagde het Italiaanse beautymerk aan vanwege mogelijke naamsverwarring. Als gevolg hiervan werd het merk van natuurlijke cosmetica zelfs verboden. Talloze fans konden het nauwelijks geloven en lieten zich vervolgens sterk op internet horen. Een sensationele petitie met meer dan 15.000 handtekeningen werd gelanceerd. In 2016 werd het lange geschil over de naam beslecht en begon het bedrijf helemaal opnieuw.

Het relatief jonge bedrijf is gespecialiseerd in natuurlijke minerale make-up. Het doel van Neve Cosmetics is om effectieve, creatieve en kleurrijke cosmetica te produceren. Ze gebruiken daarbij pure en eenvoudige recepten. De producten zijn veganistisch, siliconen, parabenen, petrolatum en dierproefvrij. En niet alleen het welzijn van zijn vele, trouwe klanten is erg belangrijk voor het Italiaanse merk, maar ook hun inzet op vlak van "non-profit". Met behulp van donaties steunt het merk verschillende organisaties die mensen en dieren in nood helpen. Het Italiaanse label heeft de afgelopen vijf jaar meer dan 80.000 euro gedoneerd om dieren te redden. Het bedrijf drukt zijn liefde voor dieren niet alleen uit door hun donaties. Alle producten zijn 100% dierproefvrij. In geen enkele van de borstels en penselen wordt dierenhaar gebruikt.

Ontdek met Neve Cosmetics een kleurrijke variëteit aan oogschaduw, lippenstift, blush en nog veel meer. De unieke producten stimuleren meer kleur en creëren zeer ongebruikelijke make-up looks!