HIPP Baby Soft Luiers - 4 Maxi

Extra zacht en ademend

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

HIPP Baby Soft Luiers - 3 Midi
HIPP Baby Soft Luiers - 2 Mini
HIPP Baby Soft Luiers - 1 Newborn

Beschrijving

Voor maximaal welzijn en perfecte bescherming! Of je nu onderweg bent of thuis, overdag of 's nachts - met de babyzachte luiers van HiPP krijgt je kind perfect comfort tijdens alle avonturen:

  • De dubbele lekbescherming met een sterk absorberende kern en geoptimaliseerde beenmanchetten houden effectief tot 12 uur droog.
  • De luiers zijn extra zacht en ademend en zorgen zo voor optimaal comfort op de gevoelige babyhuid.
  • Een innovatieve pasvorm sluiting zorgt voor een perfecte pasvorm op het lichaam van jouw kind - de sluiting past overal op de luier.
  • Geen ongewenste stoffen om het risico op allergieën vanaf het begin te minimaliseren - de luiers zijn vrij van parfum, lotion, chloor en natuurlijke latex.
  • De productie is klimaatneutraal door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. De vulling van de luiers is verkregen uit duurzame bronnen (FSC-gecertificeerde bronnen), de verpakking bestaat voor maar liefst 40% uit gerecycled materiaal. Geen genetische manipulatie. Gecertificeerd met het Blauwe Engel en het OEKO-TEX® Standard 100 certificaat.

De luiers in maat 4 Maxi zijn geschikt voor baby's en peuters met een gewicht van 10-14 kg en kledingmaat 74-92. Voor een betrouwbare bescherming moet de luier de juiste maat hebben. Als je twijfelt en jouw kind schommelt tussen de maten, is de kleinere maat aan te raden.

Merken: HIPP
Voor wie?: Baby & Peuter
Huidtype: Gevoelige huid
Vrij van: Parfum
Certificaten: OEKO-TEX® STANDARD 100, Blauer Engel

Toebehoren:

recensies in Nederlands voor HIPP Baby Soft Luiers - 4 Maxi