Plantur

Stimuleert de haargroei en voedt van de hoofdhuid tot in de punten

Niet alleen kan het haar beschadigd raken door invloeden van buitenaf, ook de gezondheid van je haar en hoofdhuid kan vaak sterk afhangen van je hormoonhuishouding. Haaruitval, broos of dun haar kan om vele redenen ontstaan: hormonale veranderingen, je hormoonhuishouding die niet in balans is, verkeerde verzorgingsproducten of stress kunnen je haar snel overbelasten en haaruitval veroorzaken.

De producten van Plantur 21 en Plantur 39 gaan dit tegen. Met behulp van het bewezen cafeïnecomplex wordt de haarwortel gestimuleerd en de haargroei bevorderd. Je haar wordt intensief verzorgd en krijgt zijn natuurlijke uitstraling terug. Bovendien wordt je hoofdhuid gehydrateerd door rijke ingrediënten en gestimuleerd tot in de diepten van de haarwortel.

Van bijzonder belang zijn de shampoos die je haar verstevigen zonder het af te breken met ammoniak. De Plantur 39 Color Blond Fyto-​Cafeïne Shampoo en dat Plantur 39 Color Brown Fyto-​Cafeïne Shampoo geeft je haar een zachte kleur en verzorgt je haar elke keer dat je het wast.

Plantur: 15 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW