KISS Gelnagels, 3D wake-up call

Compleet pakket voor een snelle thuismanicure

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Breng sensationele kleur, spectaculair effectlak en een ultragladde gelfinish aan op uw vingernagels - binnen een paar minuten en zonder dure bezoeken aan de nagelsalon!

Een pakket 3D wake-up call van KISS bevat 28 kunstnagels in drie creatieve ontwerpen - combineer zoals je wilt! Met de meegeleverde lijm of plakstrips bevestig je de nagels snel en eenvoudig op je natuurlijke nagels. U kunt dan tot een week lang genieten van uw individuele nageldesign.

Tips voor gebruik:

  • De beste manier om de natuurlijke nagels voor te bereiden is om ze schoon te maken met nagellakremover. Handen grondig wassen met zeep en afdrogen. Met de manicurestick kan de nagelriem indien nodig worden teruggeduwd.
  • Zoek de juiste nagel voor elke vinger en zet ze in de juiste volgorde.
  • Bij gebruik van de lijm: breng lijm aan op de achterkant van de nagel en op de natuurlijke nagel. Lijn de nagel uit met de nagelriem en druk zachtjes gedurende ongeveer 5 seconden. Gebruik voldoende lijm om luchtbellen te voorkomen. Verwijder lijmresten altijd direct met keukenpapier voordat ze uitdrogen.
  • Bij gebruik van de plakflappen: Kies de plakflappen in de juiste maat voor de geselecteerde nagels. Verwijder de plakstrip en plak deze op de natuurlijke nagel. Lijn vervolgens de gekozen nagel uit met de nagelriem en druk meerdere keren stevig aan in het midden en langs de randen. Wacht minimaal 1 uur voordat de nagels in contact komen met water.
  • Verwijderen met nagellakremover met aceton.
  • Maximale draagtijd: 7 dagen

Belangrijke informatie: De lijm mag niet in de handen van kinderen komen. Niet gebruiken als de natuurlijke nagel of huid beschadigd of ontstoken is.

Merken: KISS
Productlijnen: Gel Fantasy
Vrij van: Dierproeven

recensies in Nederlands voor KISS Gelnagels, 3D wake-up call

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: