HIPP Babyzacht Luiers, Maat 2 Mini

Extra zacht en ademend voor de gevoelige babyhuid

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Een droge luier is een essentiële factor voor het welzijn van de baby. Gelukkig zijn er HiPP Babyzacht Luiers:

  • Een dubbele lekbescherming met een beproefde absorberende kern en geoptimaliseerde beenmanchetten zorgt dag en nacht voor betrouwbare bescherming.
  • De bijzonder zachte en ademende luiers zijn perfect voor de gevoelige huid van je baby.
  • Optimale pasvorm: dankzij de innovatieve pasvormsluiting passen de luiers zich aan elk lichaam aan - de sluiting blijft overal op de luier zitten.
  • Een geïntegreerde vochtigheidsindicator laat je betrouwbaar zien wanneer je de luier moet verschonen (geel - alles in orde; blauw - tijd om te wisselen).
  • De luiers zijn vrij van ongewenste toevoegingen om het risico op allergieën vanaf het begin te verminderen - vrij van parfum, lotion, chloor en natuurlijke latex.
  • De vulling van de luiers wordt verkregen uit duurzame bronnen (FSC-gecertificeerd). De productie is klimaatneutraal met gebruik van hernieuwbare energie. Er wordt geen gebruik gemaakt van genetische manipulatie. De verpakking bestaat voor maar liefst 40% uit gerecycled materiaal. OEKO-TEX® Standard 100.

HiPP Babyzacht Luiers in maat 2 Mini voor kinderen met een gewicht van 4 - 8 kg en kledingmaat 56 - 68. De luiers moeten goed aansluiten op het lichaam van je baby. Als jouw baby tussen twee luiermaten zit, wordt de kleinere maat aanbevolen voor veilige lekbescherming.

Merken: HIPP
Huidtype: Gevoelige huid
Vrij van: Parfum
Certificaten: OEKO-TEX® STANDARD 100

recensies in Nederlands voor HIPP Babyzacht Luiers, Maat 2 Mini

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: