HIPP Babyzacht Luiers, Maat 2 Mini

Extra zacht en ademend voor de gevoelige babyhuid

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

HIPP Baby Soft Luiers - 5 Junior
HIPP Babyzacht Luiers, Maat 3 Midi
HIPP Baby Soft Luiers - 4 Maxi

Beschrijving

Een droge luier is een essentiële factor voor het welzijn van de baby. Gelukkig zijn er HiPP Babyzacht Luiers:

  • Een dubbele lekbescherming met een beproefde absorberende kern en geoptimaliseerde beenmanchetten zorgt dag en nacht voor betrouwbare bescherming.
  • De bijzonder zachte en ademende luiers zijn perfect voor de gevoelige huid van je baby.
  • Optimale pasvorm: dankzij de innovatieve pasvormsluiting passen de luiers zich aan elk lichaam aan - de sluiting blijft overal op de luier zitten.
  • Een geïntegreerde vochtigheidsindicator laat je betrouwbaar zien wanneer je de luier moet verschonen (geel - alles in orde; blauw - tijd om te wisselen).
  • De luiers zijn vrij van ongewenste toevoegingen om het risico op allergieën vanaf het begin te verminderen - vrij van parfum, lotion, chloor en natuurlijke latex.
  • De vulling van de luiers wordt verkregen uit duurzame bronnen (FSC-gecertificeerd). De productie is klimaatneutraal met gebruik van hernieuwbare energie. Er wordt geen gebruik gemaakt van genetische manipulatie. De verpakking bestaat voor maar liefst 40% uit gerecycled materiaal. OEKO-TEX® Standard 100.

HiPP Babyzacht Luiers in maat 2 Mini voor kinderen met een gewicht van 4 - 8 kg en kledingmaat 56 - 68. De luiers moeten goed aansluiten op het lichaam van je baby. Als jouw baby tussen twee luiermaten zit, wordt de kleinere maat aanbevolen voor veilige lekbescherming.

Merken: HIPP
Voor wie?: Baby & Peuter
Huidtype: Gevoelige huid
Vrij van: Parfum
Certificaten: OEKO-TEX® STANDARD 100

recensies in Nederlands voor HIPP Babyzacht Luiers, Maat 2 Mini