Braun Silk-Expert Pro 5 PL5117 IPL Ontharingsapparaat

Veilige, snelle en effectieve ontharing

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Met het Silk-Expert Pro 5 PL5117 IPL ontharingsapparaat wordt het haar permanent, veilig, snel en effectief verwijderd. Tot 6 maanden zichtbare haarvermindering (mits het behandelplan wordt gevolgd. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen).

Het ontharingsapparaat is klinisch getest door de Skin Health Alliance - een internationale huidgezondheidsorganisatie - en bevestigd dat het dermatologisch huidveilig is.

Zodat de effectiviteit en veiligheid perfect in balans zijn, past het IPL-apparaat zich automatisch en constant aan uw huidskleur aan.

Of het nu op het gezicht, in de oksels of in de bikinilijn wordt gebruikt - zelfs kleine en moeilijke gebieden kunnen met het precisie-opzetstuk worden bereikt.

Bespaar tijd met de snelste IPL-behandeling: op het laagste energieniveau behandel je beide benen in slechts 5 minuten. De Silk-Expert Pro 5 PL5117 is 2 keer sneller dan de Silk-expert 5.

Klein en compact! Voor eenvoudige bediening is de Silk-Expert Pro 5 PL5117 15% kleiner en 25% lichter dan zijn voorganger.

Bij de levering inbegrepen: 1x ontharingsapparaat, 1x precisie-opzetstuk, 1x Venus-scheermes, 1x opbergtas

Technische informatie:

  • 10 energieniveaus
  • 0,5-0,9 snelheid van lichtpulsen
  • 400.000 lichtpulsen
  • 3 verschillende modi
Merken: Braun
Algemene Informatie: Bewaar het product veilig en buiten het bereik van kinderen

recensies in Nederlands voor Braun Silk-Expert Pro 5 PL5117 IPL Ontharingsapparaat

Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: