SANS SOUCIS - "Bron van Schoonheid"

SANS SOUCIS - "Bron van Schoonheid"

Thermaal water uit Baden-Baden - het hart van SANS SOUCIS-producten

Thuis is waar je je goed voelt! Dit wordt ook belichaamd door SANS SOUCIS. Oprichter Walter Friedmann opende 80 jaar geleden zijn eerste schoonheidssalon in het kuuroord Baden-Baden in het Duitse Zwarte Woud, waar hij zijn eerste eigen producten ontwikkelde. De oprichter van het bedrijf heeft zijn wortels in Baden-Baden en is altijd trouw gebleven aan zijn thuis. SANS SOUCIS is tot op de dag van vandaag verbonden met het huis van Walter Friedmann en vertrouwt vooral op de helende eigenschappen van het thermale water van het bekende kuuroord.

De Romeinen gebruikten de warmwaterbronnen al om te ontspannen. Het water stijgt tot een temperatuur van 65 ° C op een diepte van 2000 meter en stroomt door talloze lagen gesteente en kalk op weg naar het aardoppervlak. Hierdoor neemt het water waardevolle mineralen en sporenelementen (kalium, calcium, natrium, magnesium, ijzer, silicium, mangaan, chloriden, fluoriden) op en dient het als een rustgevend, natuurlijk schoonheidselixer voor de huid.

Alle producten van SANS SOUCIS worden geproduceerd in Duitsland, zijn gemiddeld 90% natuurlijk en 100% vrij van minerale oliën, parabenen en microplastic deeltjes.

Huidverzorgingsproducten die gewoon goed voor je zijn en waarmee je je allround mooi voelt. Ontdek het ruime aanbod van SANS SOUCIS bij oh feliz en vind geschikte verzorgingsproducten voor jouw huidtype >> SANC SOUCIS